Чавунна пательня WOK

Чавунна сковорода WOK  розмірами від 22 мм до 400 мм


Чавунна пательня WOK 24 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкою

Чавунна пательня WOK 24 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкою

Чавунна пательня WOK 24 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкоюДиаметр, см: 24 Вага, кг: 2Ма..

489грн. Без ПДВ: 489грн.

Чавунна пательня WOK 26 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкою

Чавунна пательня WOK 26 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкою

Чавунна пательня WOK 26 см з дерев'яною ручкою та склянною кришкоюДиаметр, см: 26 Вага, кг: 2,2..

549грн. Без ПДВ: 549грн.

Чавунна пательня WOK 30 см з литими ручками та склянною кришкою

Чавунна пательня WOK 30 см з литими ручками та склянною кришкою

Чавунна пательня Вок 30 см з литими ручками та склянною кришкоюДиаметр, см: 30Вага, кг: 3Матеріал ко..

629грн. Без ПДВ: 629грн.

Чавунна пательня WOK 400*90 мм, товстостінна

Чавунна пательня WOK 400*90 мм, товстостінна

Чавунна пательня WOK 400*90 мм, товстостінна..

929грн. Без ПДВ: 929грн.

Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)

Рекомендовані

Чавунный казан азійський,13 літрів, товстостінний

Чавунный казан азійський,13 літрів, товстостінний

Чавунный казан азійський 13 літрів, товстостінний..

1689грн. Без ПДВ: 1689грн.

Чавунна пательня 400*100 мм, товстостінна

Чавунна пательня 400*100 мм, товстостінна

Чавунна пательня 400*100 мм, товстостінна..

1299грн. Без ПДВ: 1299грн.

Чавунна пательня гриль 300*40 мм

Чавунна пательня гриль 300*40 мм

Чавунна пательня гриль 300*40 мм, с литими  ручками (вушками). Диаметр, мм: 300  ..

489грн. Без ПДВ: 489грн.

Чавунна каструля 5л.

Чавунна каструля 5л.

Чавунна каструля місткістю 5 л.Характеристики: Діаметр, мм – 260 Діаметр дна, мм – 191 Матеріал –..

629грн. Без ПДВ: 629грн.

Чавунна сковорода WOK – традиційна досконалість

   Сковорода традиційної азійської кулеподібної форми. Має високі крайки, тонкі стінки та кулеподібне дно. Виникнення сковороди такої форми цілком природне оскільки вона найбільш подібна на казан. В Китаї та південно-східній Азії приготування їжі на вогнищі практикують і до тепер. Кулеподібна форма сковорідки дозволяє теплу від вогнища рівномірно розповсюджуватися по всій площі. Тонкі стінки сприяють швидкому приготуванню їжі. Перевагами чавунної сковороди WOK можна вважати:

·       Підходить для приготування м’яса, риби, овочів, гарнірів.

·       Завдяки тонким стінкам продукти готуються дуже швидко, втрачаючи мінімум поживних речовин.

·       Завдяки кулеподібній формі використовується мінімум рослинної олії.

·       Чавунна сковорода WOK має антипригарні властивості.

·       Завдяки швидкому прогріванню суттєво економиться енергоносій.

·       З часом чавунна сковорода додає приготовленій страві неповторний присмак, що притаманний саме цій посудині.

Сучасні моделі чавунної сковороди WOK

   Оскільки сучасні люди рідко мають нагоду готувати їжу на вогнищі, а переважно користуються газовими або електричними плитами, виробники чавунного посуду адаптували традиційний посуд для повсякденного використання в сучасних умовах.

   Для зручності використання  сучасна сковорода оснащена пласким донцем, що дозволяє безпечно готувати на газовій або електричній плиті. За бажанням таку сковорідку можна облаштувати ґраткою, для приготування страви на пару або накрити масивною чавунною кришкою аби страва тушкувалася чи томилася.

   Сучасні моделі можуть виготовлятися з чавуну, кераміки, нержавіючої сталі, алюмінію, титану та інших матеріалів. Ми рекомендуємо придбати саме чавунну сковороду через такі переваги:

·       Тривале збереження тепла;

·       Швидке приготування страви;

·       Висока міцність сковороди;

·       Рівномірний розподіл теплової енергії;

·       При правильному догляді необмежений термін використання;

Як обрати сковороду WOK оптимального розміру

   Обираючи сковороду слід визначитися для, приготування якої кількості порцій вона Вам потрібна. До прикладу сковорода діаметром 240 міліметрів з висотою борта 134 міліметри вміщає два літри. Отже, в ній зручно готувати страву на чотири персони. Діаметр 260 мм та висота бортів 142 мм містить три літри, відповідно шість порцій для дорослих. Як що Ви збираєтесь частувати велику компанію друзів, варто обирати сковороду діаметром не менше 50 мм.

Як правильно підготувати для використання нову сковороду

   Придбавши нову сковороду, перед приготуванням її необхідно прожарити з сіллю або рослинною олією. Під час виготовлення чавунного посуду форму обробляють технічними мастилами.

   Аби позбутися залишків того мастила, сковороду треба гарно вимити в теплій воді, застосовуючи мийний засіб. Витерти насухо тканинною або паперовою серветкою.

   Тоді наповнити сіллю чи рослинною олією, поставити на вогонь та прожарювати близько години. Сіль чи олія вберуть в себе залишки технічного мастила, запобігаючи негативному впливу на здоров’я споживача.

   Після прожарювання сковороду слід ретельно вибанити в гарячій воді.

   Пам’ятайте, розжарений чавунний посуд не можна мити холодною водою!

   Після миття витріть сковороду насухо й змастіть рослинною олією. Обітріть залишки паперовою серветкою, зберігайте в сухому місці.

   Дотримуючись цих простих правил Ви зможете використовувати чавунну сковороду WOK, необмежений термін часу. Готувати неперевершені страви, даруючи насолоду своїм близьким та друзям.

   Купуйте чавунні сковороди WOK на сервіс-маркеті DAUER

   16.02.2021                                                                                                                         В. Клешнівський